Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387948

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja, en j-a soppa. Och för mig finns de två skyldiga fanskap.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Låt oss bara hoppas att Isac Brännström INTE har något med den här läckan att göra. Det är inte skrivet i sten, att han INTE har det.

När nu det här redan läckt ut i media, tror jag inte att det dröjer 'jättelänge' innan vi blir varse Brännströms roll eller 'ickeroll' i den här soppan...

Är han ovetandes om läckan, borde rimligtvis skadan på gruppdynamiken i laget bli betydligt mindre, än om det visar sig att han Inte är ovetande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vi håller tummarna.

Brännis har ju alltid framstått som en bra kille och han och frun har trivts i Luleå. När han kom till oss från HV berodde de ju på att de inte trodde på honom och gav honom mycket begränsad speltid i mindre bra sammanhang. Och efter att han skrivit på för Luleå i slutet av serien levererade han därefter så att han blev HV:s allra bäste spelare i slutspelet.

Kanske hade han kommit fram ännu bättre i ett lag där han inte behövde engagera sig lika mycket i spelet utan puck och på så sätt märkts mer och fått försök på ett NHL-bud vilket han är värd. Vi får se.

Vore ju lite kul om han till nästa säsong åker över Atlanten. Ungefär som Niklas Hjalmarsson och Dennis Everberg gjorde fastän de redan skrivit på för Luleå. Ett annat alternativ är förstås att HV sparkas ned i Allsvenskan.
Kommentera