Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387957

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vi håller tummarna.

Brännis har ju alltid framstått som en bra kille och han och frun har trivts i Luleå. När han kom till oss från HV berodde de ju på att de inte trodde på honom och gav honom mycket begränsad speltid i mindre bra sammanhang. Och efter att han skrivit på för Luleå i slutet av serien levererade han därefter så att han blev HV:s allra bäste spelare i slutspelet.

Kanske hade han kommit fram ännu bättre i ett lag där han inte behövde engagera sig lika mycket i spelet utan puck och på så sätt märkts mer och fått försök på ett NHL-bud vilket han är värd. Vi får se.

Vore ju lite kul om han till nästa säsong åker över Atlanten. Ungefär som Niklas Hjalmarsson och Dennis Everberg gjorde fastän de redan skrivit på för Luleå. Ett annat alternativ är förstås att HV sparkas ned i Allsvenskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ett annat alternativ är förstås att HV sparkas ned i Allsvenskan.
-----------------------------------------------------------------------
Den stora frågan är ju om det i närtid framkommer att Isac på något sätt känt till, och/eller medverkat till att det här har läckt ut. Då blir ju hans situation i relation till de andra spelarna i laget väldigt ansträngd, för att inte säga ohållbar, åtminstone i längden.

Då hamnar han ju i samma situation som Hellqvist hamnade i ("ville hamna i" i MoDo, och MoDo blev därför tvungna att göra sig av med honom.

Blir det så, spelar Isac med oss MAX!! fram t o m juluppehållet, sen hamnar han i HV, det är iallfall vad jag tror. Låt oss innerligen hoppas att han är lyckligt ovetande om den här läckan.

Att det kommer att inverka negativt på vårat lag, oavsett hur det nu ligger till, är nog nånting som vi tyvärr måste ställa in oss på. Den stora frågan är bara om skadan blir hanterlig, eller om det utvecklas till att bli en riktigt infekterd skism, likt den med Björn Hellqvist kontra MoDo och £eksand...
Kommentera