Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387975

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ett annat alternativ är förstås att HV sparkas ned i Allsvenskan.
-----------------------------------------------------------------------
Den stora frågan är ju om det i närtid framkommer att Isac på något sätt känt till, och/eller medverkat till att det här har läckt ut. Då blir ju hans situation i relation till de andra spelarna i laget väldigt ansträngd, för att inte säga ohållbar, åtminstone i längden.

Då hamnar han ju i samma situation som Hellqvist hamnade i ("ville hamna i" i MoDo, och MoDo blev därför tvungna att göra sig av med honom.

Blir det så, spelar Isac med oss MAX!! fram t o m juluppehållet, sen hamnar han i HV, det är iallfall vad jag tror. Låt oss innerligen hoppas att han är lyckligt ovetande om den här läckan.

Att det kommer att inverka negativt på vårat lag, oavsett hur det nu ligger till, är nog nånting som vi tyvärr måste ställa in oss på. Den stora frågan är bara om skadan blir hanterlig, eller om det utvecklas till att bli en riktigt infekterd skism, likt den med Björn Hellqvist kontra MoDo och £eksand...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Hellquist agerade på ett sätt, Bulan på ett annat. Kovacs på ett sätt, Brännis (när han lämnade HV för Luleå) på ett annat. Några skitstövlar, några med heder.

Jag hoppas och tror att det kommer att fungera för Brännis i Luleå 2022-2023. Vill det sig väl, har han ett NHL-kontrakt efter det. Lite bättre än att lira i Allsvenskan med HV;-)
Kommentera