Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388156

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Att det redan nu i oktober kommer fram att Brännis nästa säsong kommer att spela för HV är däremot jävligt irriterande, men att det kommit ut är äcklen ros och abrahamssons fel. Det förlåter vi dem inte, dessa två puerila svin.
-----------------------------------------------------------------------
Du verkar redan nu bergfast övertygad om att Isac är Helt ovetande och Totalt oskyldig till att hans flytt till HV nu kommit till allmänhetens kännedom.

Hur kan du vara så orubbligt tvärsäker på det??

Just wondering...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Här kommer ytterligare ett svar på din undring om Brännis kan vara inblandad i att informationen läckte i Aftontrasan:

"Ett drygt dygn efter Sportbladets avslöjande berättar Luleås forward Isac Brännström om den efterföljande uppståndelsen.
– Det är så klart tråkigt att det kommer ut en sådan artikel. Det är mest det jag kan säga, säger han efter 2–1-segern efter förlängning mot Ålborg i CHL....– Vi ska snart ha tillökning i familjen och kände båda två att Luleå ligger högst upp i landet av klubbarna jag kan spela hockey i. Det är familjeskäl det grundar sig i egentligen, säger Brännström utan att själv bekräfta var det bär av efter säsongen.
Brännström är inne på sin fjärde säsong i Norrbotten och har gjort sju poäng på de sju inledande SHL-matcherna, flest i laget.
– Jag älskar att spela i Luleå under ”Bulan” och tillsammans med spelarna i laget. Det har varit en grymt bra tid för min utveckling. Jag har tagit kliv varenda säsong. Jag har börjat säsongen bra och vill fokusera på att spela och vinna matcher för Luleå....Finns det någonting du vill säga till supportrarna?
– Jag har haft en bra start på säsongen och min prestation och mitt fokus kommer vara på Luleå. Det kommer att vara på att vinna matcher och ta det där guldet som vi var så nära förra säsongen. Mitt sätt på isen och mitt fokus på matcherna kommer inte förändras någonting på grund av det."

OK?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Tror du själv att Brännis - om han ville göra sitt yttersta för att komma ur avtalet med Luleå och slippa sista kontraktsåret - skulle inleda säsongen med att vara Luleås bäste och mest produktive spelare?
Kommentera