Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388254

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Här kommer ytterligare ett svar på din undring om Brännis kan vara inblandad i att informationen läckte i Aftontrasan:

"Ett drygt dygn efter Sportbladets avslöjande berättar Luleås forward Isac Brännström om den efterföljande uppståndelsen.
– Det är så klart tråkigt att det kommer ut en sådan artikel. Det är mest det jag kan säga, säger han efter 2–1-segern efter förlängning mot Ålborg i CHL....– Vi ska snart ha tillökning i familjen och kände båda två att Luleå ligger högst upp i landet av klubbarna jag kan spela hockey i. Det är familjeskäl det grundar sig i egentligen, säger Brännström utan att själv bekräfta var det bär av efter säsongen.
Brännström är inne på sin fjärde säsong i Norrbotten och har gjort sju poäng på de sju inledande SHL-matcherna, flest i laget.
– Jag älskar att spela i Luleå under ”Bulan” och tillsammans med spelarna i laget. Det har varit en grymt bra tid för min utveckling. Jag har tagit kliv varenda säsong. Jag har börjat säsongen bra och vill fokusera på att spela och vinna matcher för Luleå....Finns det någonting du vill säga till supportrarna?
– Jag har haft en bra start på säsongen och min prestation och mitt fokus kommer vara på Luleå. Det kommer att vara på att vinna matcher och ta det där guldet som vi var så nära förra säsongen. Mitt sätt på isen och mitt fokus på matcherna kommer inte förändras någonting på grund av det."

OK?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Lulefans beter sig på ett jäkla sätt. Omark spelade en säsong här och alla visste att han troligen skulle dra sen. Ändå älskades han för sina konster och för det han idrog med till fjolårets framgångar. På samma sätt vore det naturliga om Lulefans och alla vi vanliga supportrar njöt och stöttade Isac hans sista år som vår spelare. Egentligen tycker jag att det vore på sin plats med ett Blommogram till den unga familjen så att de inte får för sig att dräggen representerar klubben och fansen utan inser att de är oerhört uppskattade. Nån som är på?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Här kommer ytterligare ett svar på din undring om Brännis kan vara inblandad i att informationen läckte i Aftontrasan:

Mitt sätt på isen och mitt fokus på matcherna kommer inte förändras någonting på grund av det."

OK?
---------------------------------------------------------------------
Fortsätter Isac att producera på det sätt han gjort hittills denna säsong, och laget Lyfter! i kvalite, åtminstone från den på senare tid undermåliga nivå som vi presterat på, då först, kommer min oro att stillas. Men jag vill SE det först!

Och med ett så intensivt spelschema som det som inleds när matcherna återupptas nu den 13:de, med hela 10 matcher inom loppet av endast 24 dagar, kommer vi tämligen snart, med allra största säkerhet att bli varse hur det står till med harmonin i truppen.
Kommentera