Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388357

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
KulaShaker: He he. Kan uppskatta ett skämt även om det är åt oss man skrattar. Men så hänger jag själv inte läpp för att vi missat glud vi kunde fått eftersom hockeyn och Luleå Hockey är så mycket större än bara glud. Detta trots att guldjakten och SM-Glud nästan alltid är det ultimata målet eftersom guldjakten är så mycket större än gluden. Fråga supportrar till Timret eller Hammarby om svar behövs. Jobbigast i sammanhanget är väl i så fall att vi varit nära så många gånger men inte tagit det hela vägen. Å andra sidan innebär det att NÄR gludet kommer nästa gång kommer lyckan att vara så otroligt mycket större än om vi vunnit glud vart femte år. Den som inte inser det kan läsa på hur hockeyn levde i Luleå i våras när vi var så nära, tack vare Limpan Omark.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hockeyn och Luleå Hockey är så mycket större än bara glud. Detta trots att guldjakten och SM-Glud nästan alltid är det ultimata målet eftersom guldjakten är så mycket större än gluden.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ja du Sven, nog hade jag MYCKET HELLRE!! föredragit att vi vunnit ifjol, hellre än att bli dragna vid näsan varje gång det varit riktigt nära, och att det i slutändan skitit sig ändå..


Sven.Savage: Å andra sidan innebär det att NÄR gludet kommer nästa gång kommer lyckan att vara så otroligt mycket större än om vi vunnit glud vart femte år.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Den stora frågan är om detta magiska under överhuvudtaget hinner äga rum innan man är placerad i en kista belägen 6 fot under jord...

Jag är tyvärr benägen att tro att det var ifjol som vi VERKLIGEN hade vår Ultimata chans att förverkliga denna önskedröm.
Nu känns det återigen som att denna utopi knappt går att särskåda ens genom Hubbleteleskopet, och då är det i en 'avläsen' framtid...
Kommentera