Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388382

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hockeyn och Luleå Hockey är så mycket större än bara glud. Detta trots att guldjakten och SM-Glud nästan alltid är det ultimata målet eftersom guldjakten är så mycket större än gluden.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ja du Sven, nog hade jag MYCKET HELLRE!! föredragit att vi vunnit ifjol, hellre än att bli dragna vid näsan varje gång det varit riktigt nära, och att det i slutändan skitit sig ändå..


Sven.Savage: Å andra sidan innebär det att NÄR gludet kommer nästa gång kommer lyckan att vara så otroligt mycket större än om vi vunnit glud vart femte år.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Den stora frågan är om detta magiska under överhuvudtaget hinner äga rum innan man är placerad i en kista belägen 6 fot under jord...

Jag är tyvärr benägen att tro att det var ifjol som vi VERKLIGEN hade vår Ultimata chans att förverkliga denna önskedröm.
Nu känns det återigen som att denna utopi knappt går att särskåda ens genom Hubbleteleskopet, och då är det i en 'avläsen' framtid...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Menar du verkligen detta? Kan det stämma?

Planerar du seriöst att bli "placerad i en kista belägen 6 fot under jord..."?

Visst bidrar man kanske på så sätt till kretsloppet när maskarna så småningom skola finna att man eventuellt då är ganska mager om bena, tillika om armar och hals. Men det kompenserar ju inte för allt material, tillverkningskostnader, utrymme och ståhej man ställer till med. Är det inte enklare att köra snabb kremering bara? Och helst därefter sprida askan på plats man valt; eller, om man nödvändigtvis ska följa regelverk, köra Skogskyrkogård eller sådant?

Visst, då lurar man maskarna på vad maskarna ska ha men vill man fixa näringsfrågan kan man väl köpa in en stor hästskit och placera den på för maskarna lämplig plats så ordnar det sig.
Kommentera