Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388369

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo. Att klubben och medspelare går ut offentligt är bra. VD Stefan Enbom skickade för någon minut sedan till oss medlemmar bl a "Hot och personliga påhopp är allt som vi inte vill stå för i vår fina förening. Det är det som kan göra att vi inte når våra höga målsättningar. Och som i stället riskerar att sprida en oro och helt i onödan dränera föreningen på energi.
Då är det tryggt att veta att vi har en stark gemenskap inom föreningen. Vi jobbar stenhårt tillsammans för att förbättra allt som måste bli bättre för att lyckas bidra med glädje och stolthet bland alla våra underbara supportrar."

I vilket fall skulle man önska att Luleås supportrar lokalt och rejält manifesterar sitt stöd för Brännis och hans tjej. För att klart och tydligt visa att de har ett monumentalt stöd och att enstaka knäppskalles göranden är åt helvete fel.

Att hantera detta så bra som möjligt när det nu blivit tvunget har flera motiv:

1. I första hand och överlägset viktigast är det för Brännis och hans tjejs skull.
2. I andra hand för att undvika att Luleå Hockey förknippas med skit utan hellre att när skit olyckligtvis inträffar hanteras detta på allra bästa sätt.
3. I tredje hand för att ge positiva signaler ich reducera risken för negativa signaler till spelare som framledes kan tänkas överväga att spela för Luleå.
4. I fjärde hand för att bidra till att årets lag kan koncentrera sig på det som är viktigt. Att spela hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt rätt.
Klart som f-n att blommor och presenter från oss ger en viss glädje, men en banderoll och nån fin ramsa imorrn vore det ultimata för att få stopp på energiläckage, oro och obehag.
Kommentera