Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388374

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt rätt.
Klart som f-n att blommor och presenter från oss ger en viss glädje, men en banderoll och nån fin ramsa imorrn vore det ultimata för att få stopp på energiläckage, oro och obehag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
"Lulefans" går bananas mot Kapten Gus på twitter.
Man väljer väl för bövelen om man tar åt sig av hans mycket kloka ord. Jag är supporter sedan ca -80 men nog vet jag att han inte menar mig. Han menar dom som ska hota och slänger ur sig aldeles för mycket skit på nätet. Mot laget, spelare, GM, m.fl.
Jag hålller med honom.
Mut:at ett gäng jag inte orkar se i deras självupptagenhet.
De reagerar på ordet business. Jag reagerar på att de verkar tro att det äär klackeliten som är händelsernnas centrum. Det är LAGET som förenar oss. Och som Isac älskar att spela för.
Jag älskar klacken när de driver på sittplats och ger laget energi.
Men de är inget självändamål.
Jissses vilken soppa detta blev. Folk reagerar som små barn och härjar istället för att sansa sig och inse att även om vi älskar LAGET occh gjort det länge, så spelare kommer att komma och gå. Ibland beroende på sportsliga orsaker. Ibland beroende på världsläget, ekonomin, familjesituationen, eller nåt annat. Visst var det fint när Skuggan, Strömwall, Hurtig, m.fl. lade större delen av sin aktiva karriär i de vackraste av färger. Tyvärr funkar det inte så längre. Penningen och en massa annat styr i vårat uppstressade moderna marknadsanpassade samhällle. Spelarna är bara små människobrickor och vi får vara glada för den stund vi kan njuta av deras spel i de rätta färgerna.
Isac Bränström har gett det han orkat och förmått till vårt kkära Luleå. Kapten Erik kom hit och har gett oss så mycket mer ään de poäng han noterats för. Visst. Genom cmoreabonnemang, årskkort ooh biljetter ger vi tillbaka. Inte ger det oss rätten att vara oförskämda.
Detta blev längre än jag tänkt. Slutar inte fanseliten att vara obbstinat nu så pausar jag fan mitt engagemang på nätet. Har gått ur ett ibland rätt enögt forum och tagit bort en massa folk ur flödet, men vilken glädje finns kvar om gnället på GM, tränare och spelare ska pågå konstant?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Vi håller tummarna mer än någonsin! För att de i klacken och övriga i Delfinen drar samma slutsats som vi gör.

Kom igen nu, supportrar.

"This is no exercise.
This is the real thing.
This is what you were trained for.
Make us proud."
Kommentera