Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388665

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Kul att du hänger på CHL nu.

Stavanger spöade Tampere och då behövde de bara en poäng för att säkra slutspelsplatsen och - inte oväntat - kvitterade de till 2-2 mot Fribourg sista halvan av tredje perioden. Vidare krossade Mountfield Berlin med 8-2 vilket innebar att de tog förstaplatsen i gruppen av Fiskrenset, efter rogerns geniala idé att ta ut vakten med en minut kvar mot Mountfield, varpå tjeckerna i tom kasse la in det mål som innebar att de skulle sno plats av Fiskrenset.

Då har vi alla lag i slutspelet och "1" är gruppvinnare, "2" är grupptvåor:

1
Luleå, Zug, Tappara, Röglet, Fribourg, Straubing, Mountfield och Apan.

2
Jukurit, Wolfsburg, München, Zürich, Salzburg, Warulfven, Fiskrenset och Davos.

Gruppettor lottas mot grupptvåor Men Luleå kan alltså inte möta Jukurit (eftersom vi kommer från samma grupp). Dock är alltså risken 2/7 att vi åker på Fiskrenset eller Warulfven.

Lottningen sker i morgon torsdag 16.00 och kan live följas. Googla upp www.championshockeyleague.com/en innan så tror jag de YouTube-sänder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vidare krossade Mountfield Berlin med 8-2 vilket innebar att de tog förstaplatsen i gruppen av Fiskrenset, efter rogerns geniala idé att ta ut vakten med en minut kvar mot Mountfield, varpå tjeckerna i tom kasse la in det mål som innebar att de skulle sno plats av Fiskrenset.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Stämmer det som du säger, är det ju skandalöst dåligt att de som sköter uppdateringen av CHL på texttv inte kan reglerna, för enligt deras tabell är Fröunda vinnare av gruppen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Enligt Texttv sid 362, har 'fiskrenset' vunnit sin grupp. Har de uppdaterat en felaktig tabell??, eller är det månne så, som jag ansåg, nämligen att målskillnaden i gruppen går före den 'inbördes' målskillnaden...
Du påstod ju att Rönnberg inte kunde reglerna när de tog ut målvakten i andra mötet med Mountfield, som de torskade med 5-3, istället för mer sannolika 4-3, om de inte plockat keepern. ...
Och att fler gjorda bortamål vid samma inbördes målskillnad skulle fälla avgörandet...

Men vi får väl lik förbannat möta Färjestad, och då är det ju "åt helvete iallafall"(som Euskefeurat sa). Dom förlorade väl med flit mot Krakow, bara med vetskapen om, att om de har "maxflyt" i lottningen så ställs dom ju mot oss, och då ryker ju VI med 70% säkerhet...

Dock tror jag INTE att vi kan ställas mot Frölunda redan i åttondelen. För isåfall kan dom som är ansvariga för uppdateringen av CHL, på Texttv:s sida 362 (rullsida 7/8), EJ reglerna!

Bevisa gärna för mig att dom har fel, och att du har rätt.
Kommentera