Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2388704

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Javisst ska du få bevis. Du behöver bara scrolla nedåt och gå till "Nästa" och så vidare så kommer du till ett inlägg av mig för ett tag sedan, där jag påpekade missen av Rogern samt copy-pastade in den relevanta delen av CHL:s regelverk.

Och, nej. Jag har inte skrivit något som helst om "mål på bortaplan". Däremot har jag skrivit att för två lag med lika poäng, avgörs genom de två inbördes mötenas poäng, sedan målskillnad, sedan (läs och häpna) vilket av lagen som gjort flest antal mål i någon match. Dvd torskar lag A en match med 0-1 men vinner den andra med 2-1 så tar de plats före det andra laget i tabellen.

Hade inte Rogern tagit ut vakten och silat en i tom kasse skulle Fiskrenset tagit förstaplatsen på målskillnad gentemot Mountfield. Men nu torskar de på att Mountfield gjorde 5 mål HEMMA på Fiskrenset. Man kan nog tycka att Rogern och Fiskrenset har ansvar för att kolla upp regelverket när de deltar i en turnering.

TV liksom TV-kommentatorerna har konsekvent uttalat sig fel om det ena och det andra och har inte haft CHL-reglerna klara för sig.

Det finns en massa knepiga regler i CHL, bara att leva med. t ex bestäms plats fr var avgörande finalmatch ska spelas till syvende och sist av CHL-styrelsen, som kan välja en plats där de "tycker" att CHL marknadsförs bäst. Och de behöver inte ens motivera varför de väljer en plats. Om de inte ändrat den regel nu, ids inte kolla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Engsund förhandlar INTE med andra klubbar. Kraftig dementi. Bara Pöbeln kan hålla käft kanske GM kan få hans namn på papper vad det lider.
Kommentera