Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2391645

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ang Shinnimin så uttalar han sig idag i NSD. Han går med på att han har förstärkt och om jag tolkar honom rätt så medger han att i matchen emot Lkpg så var han korrekt bestraffad som jag fattar det. Dock bestrider han fortfarande det senaste straffet. Han berättar också att han fattar debatten här, att det är många fler man borde syna och att han ska göra allt för att inte trilla i onödan fortsättningsvis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: All "landsbetäckande media" skiter i att ta upp artikeln där Brendan uttalade sig i NSD. Sådana är de. Men det vore kul att läsa vad han sa? Vet att du klokt drar dig för att smygcitera betaltext från våra lokaltidningar, men tror du att du kan ge oss lite ändå?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: "Han går med på att han har förstärkt ...och att han ska göra allt för att inte trilla i onödan fortsättningsvis."

Det var ju strålande besked! Det bästa man kunde tänka sig och det låter som att Shinnimin, Bulan och Skuggan har haft en riktigt bra diskussion som givit detta resultat. BRA!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sen har NSD intervjuat Super Mario. Han bekräftar att det funnits kontakt med Luleå. Inte nu på ett tag dock. Han verkar mer än gärna vilja spela för oss och hela artikeln andas lite kontaktannons/jobbsökeri.
Han tror att han behöver ett par-tre veckors träning med ett lag för att vara i toppform, men vore det viktig match idag och han tillhörde ett lag skulle han ha spelat. Inga besvär längre.
Jag är ingen expert på hans spel, men är ändå nyfiken på vad han skulle kunna tillföra Luleå. Han har ju ändå spelat på en hög nivå i många år. Klappkass är han troligen inte, som jag sett nånstans att nån sagt. Undrar vad såna supporterar har för förväntningar?
Kommentera