Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2392873

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jag är stolt. Eftersom jag är medlem i en förening vars ledning jag respekterar, högaktar och t.o.m. beundrar. För vad de åstadkommit när det gäller stabilitet och ekonomiska förutsättningar och dessutom hur utmärkt de hanterat vår herrhockey och hur enastående fantastiskt de hanterat vår damhockey.

För ett antal år sedan höll de dock på att tappa kontrollen och balla ur genom att få för sig att vi skulle symboliseras av en meningslös Bjärv. Men när medlemmarna satte ned foten och sa ifrån hade ledningen omdöme nog att vika ned sig.

Och nu har vi haft ett annat problem som Aftontrasans Gävlepojke Gris satte igång och som genom medias "hjälpsamma insatser" skapade problematik.

Vi vet ju att vi tänker olika från klack- och slipsplats men det ska inte vara grund för interna motsättningar utan vi ska förenas i det som vi alla är överens om. Och i detta ingår att folk inte ska leta efter och stimulera till att jidder blåses upp. Utan i stället visa empati genom att sätta sig in i andras situation och förstå och respektera dem. Vi gör det tillsammans.

I denna anda är jag glad att på officiella hemsidan läsa om att Luleå Hockey igår genomförde ett möte med representanter från styrelsen av Luleå Fans. Bland denna information läser jag bland annat:

"Den senaste tiden har en del händelser skapat turbulens och upprörda känslor. En del i detta kommer av olyckliga uttalanden och formuleringar från oss i Luleå Hockey. Mot bakgrund av supporterkulturens värderingar, framförde LuleåFans på ett konstruktivt sätt deras synpunkter på dessa händelser och på våra uttalanden. Vid mötet förtydligade vår GM Stefan Nilsson och lagkapten Erik Gustafsson sina uttalanden i media. Uttalanden som till viss del blev olyckliga då de skapade ytterligare frågor och risk för missförstånd. Luleå Hockey beklagar och ber om ursäkt för detta."

Man blir glad.
Kommentera