Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2392932

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Ja, vi hoppas det ställer till med timmers oreda. Lite konstig den där laleggiatraden. Supportrarna tycks vara OK med det.

Andra anar ugglor i mossen och undrar om det var i maskopi med nubben. A la Zlatan när han kom överens med italienarna att lämna Ajax. Då körde han några veckor med att börja slåss med Ajaxmedspelare på träningarna och Vips! sjöns priset med några tiotal miljoner. Zlatan lärde sig snabbt, begåvad pojk: visserligen delade de 50:50 mellan Malmö och Zlatan när han gick till Ajax. Vad Hasse Borg inte berättade var att det var 70 miljoner i Malmöfickan, 70,000 i Zlatanfickan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå har presenterat laget och man kan numera copy-paste från match till match. Så väljer Bulan och i sammanhanget får vi glädjas åt att slippa skador. Och räkna med att ändringar blir det först när någon värvning tackar ja till Engman.

Lindhe och Magnusson går zebror och hoppas de har piporna långt ned i fickorna nu för vårt sega PP kan vi slippa bara vi framför allt slipper Timrets ruggiga PP.

Ser att Timret sätter Berguven Rautio i må. Ninja vs. ninja med två Luleåpojkar mot varandra. Lassi är ju den säkrare vakten, men Berguven levererar inte sällan bra matcher mot oss uppe i Delfinen.
Kommentera