Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2392962

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå har presenterat laget och man kan numera copy-paste från match till match. Så väljer Bulan och i sammanhanget får vi glädjas åt att slippa skador. Och räkna med att ändringar blir det först när någon värvning tackar ja till Engman.

Lindhe och Magnusson går zebror och hoppas de har piporna långt ned i fickorna nu för vårt sega PP kan vi slippa bara vi framför allt slipper Timrets ruggiga PP.

Ser att Timret sätter Berguven Rautio i må. Ninja vs. ninja med två Luleåpojkar mot varandra. Lassi är ju den säkrare vakten, men Berguven levererar inte sällan bra matcher mot oss uppe i Delfinen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ser att Timret sätter Berguven Rautio i mål. Ninja vs. ninja med två Luleåpojkar mot varandra.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
'No offense' gentemot vår gamla trotjänare David Rautio. Men sätter Timrå 37-årige Rautio i mål måste ju deras förstekeeper på ett eller annat sätt vara indisponibel. Eller så har Timrå 'gett upp' matchen redan innan matchstart.....

David Rautio var förvisso en relativt bra målvakt 'en gång i tiden'. Men det var Många år sen nu. Nu är han blott en skugga av vad han en gång var.
Och det var ganska många år sedan, som han faktiskt var en målvakt som höll en 'någorlunda' acceptabel SHL-nivå. Slår vi inte Timrå med Lassi i vårat mål och Berguven i deras, är det katastrofalt dåligt enligt mitt sätt att se på det hela.
Kommentera