Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2392979

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ser att Timret sätter Berguven Rautio i mål. Ninja vs. ninja med två Luleåpojkar mot varandra.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
'No offense' gentemot vår gamla trotjänare David Rautio. Men sätter Timrå 37-årige Rautio i mål måste ju deras förstekeeper på ett eller annat sätt vara indisponibel. Eller så har Timrå 'gett upp' matchen redan innan matchstart.....

David Rautio var förvisso en relativt bra målvakt 'en gång i tiden'. Men det var Många år sen nu. Nu är han blott en skugga av vad han en gång var.
Och det var ganska många år sedan, som han faktiskt var en målvakt som höll en 'någorlunda' acceptabel SHL-nivå. Slår vi inte Timrå med Lassi i vårat mål och Berguven i deras, är det katastrofalt dåligt enligt mitt sätt att se på det hela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Känner du igen det här uttalandet för tre timmar sedan?

"David Rautio var förvisso en relativt bra målvakt 'en gång i tiden'. Men det var Många år sen nu. Nu är han blott en skugga av vad han en gång var.
Och det var ganska många år sedan, som han faktiskt var en målvakt som höll en 'någorlunda' acceptabel SHL-nivå. Slår vi inte Timrå med Lassi i vårat mål och Berguven i deras, är det katastrofalt dåligt enligt mitt sätt att se på det hela."
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Nja. Inget tvivel om att Lassi utvecklat ett bättre vaktspel än Berguven gjort. Men faktum är att Berguven kan leverera sina bästa matcher när det gäller som mest. T ex var han ju "sådär" när han delade på spaden med Walle, men när Lassi kom hem och Berguven fick flytta till bottenlaget Pungen skärpte han sig som fan och från och med det började Pungen vinna matcher och klättrade upp och bort från kvalplats. Vidare har han gjort mycket bra matcher för Pölsan och Pungen när de mött Luleå och vete fan om han inte t.o.m. har plus på Luleå. Vi får se, hoppas se målskyttet lossna för Brännis, Einar Wolf och Tyrre idag.
Kommentera