116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2393624

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Känner du igen det här uttalandet för tre timmar sedan?

"David Rautio var förvisso en relativt bra målvakt 'en gång i tiden'. Men det var Många år sen nu. Nu är han blott en skugga av vad han en gång var.
Och det var ganska många år sedan, som han faktiskt var en målvakt som höll en 'någorlunda' acceptabel SHL-nivå. Slår vi inte Timrå med Lassi i vårat mål och Berguven i deras, är det katastrofalt dåligt enligt mitt sätt att se på det hela."

Jaja det är en ovanligt jämn serie efter 10-11 omgångar. Vi vann tre på raken innan. Vore underligt med jättelånga striker i årets serie.
Effektiviteten fanns inte i första och det fällde oss. Eller om det var TIK:s försvarsspel som glänste. Fan trot.
Vi får se vad Skuggan och Engman fiskar in åt oss och hur det förändrar truppläge och effektivitet.