Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2393997

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vänta nu. Du svarar på frågor som inte har ställts. Saken gällde att du innan match sågade Timrets vakt Berguven rejält. Och efter matchen får du frågan om du sågar din sågning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Saken gällde att du innan match sågade Timrets vakt Berguven rejält. Och efter matchen får du frågan om du sågar din sågning?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nää, jag sågar inte min sågning. Det första jag skrev var att våra avslutare, "på det stora hela" kanske jag borde ha skrivit... INTE HÅLLER MÅTTET.

I övrigt står jag för vad jag skrev gällande min uppfattning beträffande David Rautios generella nuvarande målvaktskapacitet. I övrigt tycks jag kunna urskilja. mellan raderna, att du fortfarande har en förkärlek för att förhöja Rautios kapacitet som målvakt. Att han fortfarande än idag är mycket skicklig och håller en mycket hög SHL-standard...

Ä det det som är din faktiska åsikt? Rautio har iallafall inte varit ordinarie som förstekeeper sedan han lämnade Brynäs säsongen 18-19. På det stora hela har han inte haft en räddningsprocent på över 90 under sina senaste tre säsonger.

Men ändå känns det som att du fortfarande inte vill kännas vid när jag anser att Davd Rautios 'bäst föredatum' har passerats... Jag är också 'medveten ' om att Rautio har varit en av Luleås 'gamla trotjänare' under ett flertal år, men det ändrar ändå inte min personliga uppfattning, om enligt mitt förmenande, David Rautios nuvarande relativt begränsade snittmässiga kapacitet som målvakt.

Om du då ändå inte tycker att det är 'Ok'?, och inte delar min uppfattning vad beträffar Rautios nuvarande kapacitet som målvakt, då är det så, och då finns det inte mycket mer att tillägga i diskussionen kring Rautio och hans nuvarande kapacitet som ANDREMÅLVAkT denna säsong, PLUS de senaste tre säsongerna.
Kommentera