Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2394799

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Mer insatt än jag är i alla fall.

I många år stängde jag av hockeyn omedelbart när Luleå spelat sin sista match i slutspelet och slog inte på förrän Elitseriepremiären. Hade alldeles för mycket arbete som jag satt på paus och behövde detta nästan halvår för att jobba ifatt. Numera är jag i en position att styra mina arbetsinsatser ännu mer och har makt att prioritera bättre inklusive har lärt mig att leverera "bara" utmärkt nivå när det är fullt tillräckligt, medan jag tidigare hade svårare att inte alltid behöva sätta sky is the limit-målsättning. Känns skönt att bara ge >100% när det är nödvändigt.

Så, hänger med under silly lite nödtorftigt men bara genom att läsa lite vad andra säger och utan att själv analysera speciellt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nu fick vi kanske en vink vilka som hänger löst om vi får in en eller två forwards. I dagens forwardsuppställning går Muzik in på Rasks plats i tredje och Raskenstam blir extraforward.
Har länge tänkt att nån av dem ryker den dagen ett nyförvärv dimper ner. Kommer det två in tror jag bägge ryker. Blir kanske att betala viss del av i alla fall Raskenstams lön om nåt lag i liiga eller annorstädes är villiga att signa. Den dagen den .... glädjen.
Tyckerr ärligt talat att både Trocadero och Raaskenstam har svårt att leverera annat än kämpa kämpa och var tjugonde match blixtra till med en turlig(?) passning elller dito skott. Gillar inte att dissa våra spelare. Dom gör fan mer för klubbmärket än nån av oss. Men får jag välja bort en eller två, så vet du vem jag väljer.
Själv har jag vant mig efter alla år av sorg och ångest som Lulesupporter, att sillyn är den bästa tiden. Då är allt möjligt och det är aldrig fel att fanntisera och lägga en slant på LHF som Guldvinnare. Hehe.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så väntar vi förstås på varmrätten denna afton, på den lilla seriefinalen mellan Trottoarkanten och Luleå med nedsläpp om ungefär 1,5 timme. Två lag som släpper in färre mål än övriga lag, och gör färre mål än de flesta lag, så spontant skulle man förstås vänta sig att det blir målfattigt.

Lite oväntat kan man tycka med hänsyn till att Trottoarkanten köpt in så pass många dyra köpespelare som brukar ösa in poäng.

Samtidigt har jag inte sett Trottoarkanten i år och därför är det svårt att veta hur deras hockey står sig mot Luleå.

Våra domare blir Richard Magnusson och Kristoffer Folkstrand, dvs en rookie och ett fullständigt no-name så med erfarenhet vet vi att vi får räkna med hemmadomare i Trottoarkantsarenan. Kan vi räkna med att skrikegård "som vanligt" skäller ut zebrorna live efter matchen?
Kommentera