Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395247

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Halva andra perioden spelad och Luleå har skärpt sig. Svårare för Trottoarkanten att få lekstuga i vår zon nu, snarare Luleå som ligger närmare 3-3 faktiskt.

Hockey är väl ändå konstigt.

Ny utvisning på en trottoar och trottoarpubliken visslar som fan. Svårt att se säkert på vinkeln de har reprisen från, men nog ser det ut som att trottoaren trippar omkull ena benet på Rasken. Men trottoarpubliken kanske har bättre vinkel och visslar länge och rejält.

Fan, I PP två rejäla målchanser för Trottoaren. Hittills....

Vid den ena kommer Trottoaren 2 mot 1 och puckförande passar fint fram en annan trottoar som har 1/3 av målet vidöppet fast väljer att passa tillbaka och då rinner det ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu tar zebrorna en dubbelutvisning. Först är det en luleklubba mot trottoarben och denne faller, möjligen korrekt, möjligen "enkelt" men innan avblåsningen kommit passar Patrick "ja, jag fick en miljon under bordet utomlands för att spela för Apan. De frigjorde pengarna genom att lägga ned damlaget" på att mer tydligt trippa omkull en lulespelare.

Under 4 mot 4 en otrolig fart på publiken som ropar på ytterligare luleutvisnigar och tveksamt om de oerfarna zebrorna kan stå emot det. Men den mest anmärkningsvärda situationen kanske när en trottoar efter kontakt med en lulespelare tycks testa "benen försvinner".

Perioden rinner ut. Luleå äger spelet rejält under andra perioden och kunde/borde mycket väl ha nått 3-3. Hade en puck i stolpen men dessutom många andra chanser.

Trottoaren hade väl 12-0 i skott i inledningen av första perioden, men därefter har vi 4-25 i skott för Luleå.

Kan Luleå fortsätta detta? Kan Trottoaren skärpa sig?

Vi får snart svaret när det är dags för trean.
Kommentera