Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395717

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Ja, du, SAIK-Småland. Jag gillar och högaktar att du gillar Apan och att du i lördags fick se ditt lag spela live sedan du åkt en timme upp till Orskars. Du menade ju efter match att du inte sett några försvinnande apben varpå jag förklarade att det inte är lätt att uppfatta live i arenan men i lugn och ro bildruta för bildruta blir det lite mer tydligt. Redan tidigare visade jag ju hur Apan i tredje perioden skaffade sig två utvisningar vilka de förvaltade väl genom att gå från 4-2 till 4-4 efter två PP-mål.

Jag hade dock inte kollat utvisningarna under andra perioden och fick lite tid över nyss så jag tittade efter. Apan skaffade sig ju FYRA! PP även under andra perioden, dock slutade perioden 1-0+ för Oskars med anledning av Apans PP-impotens. Men låt oss kolla hur Apan fixade dessa fyra utvisningar på Oskars. Kan informera om att Oskars spelare och ledare skrattade åt att den f d Apspelaren – som var ”domare” i matchen – tog dessa utvisningar mend e blev allt mer förbannade eftersom de menade att det handlade om förstärkningar minst sagt inkluive obegripliga favoriseringar av Apdomaren

Ledsen för detta, SAIK-Småland, eftersom jag inser att du blir ledsen att se ditt lag så utstuderat fuska men tänker att vi måste tala sanning för att folk ska kunna lita på oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
UTVISNING 1
Redan två minuter in på andra perioden kommer junisen Zeb Forsfjäll i en situation efter sargen. Han jagar en puck men en oskare försöker stänga hans väg. Dock har Forsfjäll sådan sak att han tränger sig förbi och oskaren själv går omkull. Men så ser Apan att pucken är så långt borta och att en oskarsback lägger beslag på den. Vad göra? Jag vet! Det var ju kroppskontakt - så nu låter jag benen försvinna! Observera hur elegant han tar emot sig med vänsterarmen mot isen så även om han verkar falla pladask är han väl förberedd och ser till att inte riskera att skada sig mot den hårda isen. Hemma I Skellefteå applåderar Fläskberget insatsen: härligt att junisarna är välutbildade i min anda!
Kommentera