Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395736

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja du Sven då var det fel på domarna igen för vilken gång i ordningen det vet jag inte! Då vet jag din syn på hockey! Du klagar på allt o alla som inte rör Luleå Disciplinnämnden dom var Illegal check to the head 3 matcher böter 28.125 kr ( att alla kan har så fel och du alltid rätt??)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Jag förstår att du blir ledsen. Ingen skulle väl glädjas åt att se ens lags spelare bli ertappade med handen i kakburken så in flagranta som aporne blir.

Förstår också att du känslomässigt tycker men som du ser är det tyvärr inte bara tyckande från min sida utan tydliga bildbevis som faktaunderstöder uppfattningen att vi tyvärr har ett lag i SHL som satt medvetet filmande och därmed fusk i system. Det ska erkännas att de är tränade och duktiga på fuskandet och de blir sällan eller aldrig upptäckta under match, men genom att se sekvenser av situationerna blir de lika tydliga som när Fläskberget och Lee Goten brukade kasta sig omkull och ojande ta sig åt huvudet fastän man i efterskott kunde visa att någon kontakt inte förekommit.
Kommentera