Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2395742

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
UTVISNING 3
11 minuter in på andra perioden och nu är det Max Lindholm – en ny spelare men som imponerande snabbt lagt sig till med sektens värdegrund – pch levererar flera filmningar varje match han spelar! Kolla in den här filmningen för att se en stor talang i aktion!

En puck har slagits ned åt oskars sarghörn. Hmm, omringad av oskare kan jag nog inte lyckas ta puck och åpstadkomma något där, men…kanske jag kan hitta lite bus.

Åker snabbt ikapp närmaste oskar som glider ganska långsamt, försöker gå förbi på höger sida. Nja, där kan jag inte åstadkomma något, men vänta! Han står ju med klubban höjd åt den andra sidan! Vilken chans! Nu åker jag på klubban och han har ju ryggen mot mig så han hinner inte reagera.

Jag glider förbi honom nu utan problem och etablerar ”kontakt med klubba = hakning” och – nu slår jag till!

Snyggt snurrar jag ett helt varv i luften. Jag väger ju bara bortått 100 kg så det är klart att jag är försvarslös som ett darrande asplöv! Ett helt varv i luften för att lyckas landa på armarna så jag inte slår mig. Det måste bli 10,0 av domarna!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
UTVISNING 4
Under nyss nämnda utvisning och PP för Apan tycker fuskaren nummer 1 swingerli att de lyckas lite dåligt och tänker att det vore bättre om vi fick spela 5 mot 3. Dessutom vill han förstås visa de unga aporna som nyss fixat tre utvisningar hur mästaren – swingerli – agerar.

Se bildkavalkaden.

Swingerli får en lätt knuff i ryggen och plötsligt försvinner hans ben bakåt och han faller pladask!

Inte bara det. Väl nere på isen kastar han sig åt vänster och kör därmed bowlingklot på den oskarsback som försöker stå i skottlinjen för den Apa som längre ut hatr puck och laddar för skott. Mål, eller utvisning hoppas swingerli, men det sker inte.

Lite senare i samma Ap-PP tar swingerli chansen igen (bild 5). Här har han från vänster bakifrån smugit sig på en inte ont anande oskarsback och med klubban drar han under benet på backen och fäller denne som en klubbad oxe till isen.

Då ilsknar en oskare till och slår till swingerli på bakbenet och gissa vad? Swingerli går omkull!

Ja, där såg vi tre situationer där swingerli borde åkt ut (filmning x1,tripping x2) och visst blåser domaren av. Och….visare ut den sist nämnde oskaren!

Att ”domaren” kommer från Skellefteå och spelade för Apan till han var 20 år samt att hans farsa varit styrelseledamot och ekonomiskt ansvarig för Apan i nästan ett decennium till helt nyligen behöver man väl inte nämna? Jäv? Oh nej! Blygdens värdegrund!

TILLÄGG. Bild 2 ska visa hur swingerli faller pladask framåt efter den fruktansvärda crosschecking han åkte på i bild 1. Men av någon anledning kastade hockeysnack in en helt annan bild. Nå, skitsamma.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nu vet inte jag hur gammal du är men har säkert lagt skridskorna på hyllan som jag har gjort eller tycker jag att du skulle har tagit domarekort ser hur lätt det är då hade det säkert inte blivit sådana bildbevis som du lägger ut.
Kommentera