Luleå HF

116559 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2396081

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: I vilket fall. Liksom du är jag på linjen att Skuggan och de övriga lyckats utmärkt år efter år och håller tummarna för att de lyckas även i år, trots att det ser tufft ut.

Luleå har ändå så bra försvarsspel att vi på intet sätt riskerar åka nedåt strecken. Man har arbetat fram en stor stomme av spelare som kan det jobbet och vi är hur trygga som helst.

Men. De flestas kontrakt går ut till våren. Det kommer att krävas omfattande insatser av de fyra i ledningen Skuggan, Bulan, Stridh och Engman för att bygga det lag som vi ska ställa upp med 2023-2024 i SHL. Utmanande, spännande och mycket intressant.

Men där är vi inte nu. Den dagen kommer. Fast nu har vi annat att tänka på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Sen tror jag som du att några av de nämnda spelarna och äveen andra kan prestera bättre. Det är vår smala lycka. Vi har ett gäng spelare som kan bättre. Många av oss fans är frustrerade och hoppas på nån eller ett par storfräsare in som lösningen på detta. Men laget harvar inte med krisstämpel i botten vad jag vet.
Tror vi är så vana ångesten det iinneburit att vara Luleåsupporter i många år, att vi tar för givet efter en eller ett par torskar eller en svacka i PP-spelet, att nu går det f-n åt h-e igen.
Men det går nog rätt bra i år till slut, skulle jag tippa ;)
Kommentera