Luleå HF

116552 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2399661

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
0-3 för Luleå - och underbart nog är det Brendan Shinnimin som sticker och blir helt naken mot HV:s målvakt. En situation vi sett många gånger och vant oss vid att det aldrig blir mål...

Men NU sätter han pucken i mål!

Efter Abrisgate och häxjakten på Shinnimin hade Skuggan, Bulan och Shinnimin ett powwow som slutade med att Shinnimin gick ut offentligt och förklarade att han skulle skärpa sig.

Och - det trodde man inte - men skärpt sig har han gjort! Spelat bättre och bättre. Givit fan i att leta sig fram till grötiga situationer och trassliga fysiska kontakter utan i stället lagt tidiga enkla och bra passningar och häromdagen satte han ett fint mål under ribban från halvdistans med 5-6 spelare emellan. Och nu fick vi se hur den bättre inställningen och fina viljan gjorde skillnad när han fick friläge. BRA, Shinnimin!

Bara någon minut därefter blir han utvisad när zebrorna tar säsongens billigaste hakning utan att det hakats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Shinnimin är fortsatt aktiv över hela isen. Först snor han pucken snyggt av en HV-back i egen zon, blir naken, men hakad och får med sig utvisning. Lite senare HV 2 mot 2 och då neutraliserar han den HV-spelare som ska få puck, åker själv in i och flyttar buren, och åker ut igen.

Full fart på Shinnimin alltså, en spelare som märks rejält på isen idag. Men komplett utan Platoontendenser, fint så.
Kommentera