Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406175

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Aha, intressant! Han kan ju skjuta mål, fast sådana passningar som han fick av Limpan kan vi ju inte bjuda på. Och förstår jag rätt avser han kämpa igenom året i AHL iaf, vilket betyder att han inte kan förstärka oss denna säsong. Om han inte ändrar sig. Ja, vi får de. Han vore ju välkommen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det krävs en bra speluppfattning för att klara av att spela det spel han hade med Limpan. Vilket kan göra att han kan bli en stor tillgång i nästa års lag. Eller varför inte en februarivärvning om han ledsnat redan då. Jag tror att GM har kontakten och gör ett försök. I par med Tyrre och Isac kan han nog komma till sin rätt redan i vår.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och nu meddelar Fiskrenset att de gör som de brukar när det inte fungerar för laget - köper! Nu är det Loui Eriksson som är klar för Fiskrenset. Formellt har ju denne ett jäkla imponerande CV med 613 poäng på 1 050 NHL-matcher. Men nu är han 37 år och omdömet om honom på senare år i NHL har varit sisådär samtidigt som han senaste 3 NHL-säsongerna bara haft 11 poäng och i snitt 43 matcher per säsong och senast i Arizona med -18 i plusminus.

Men blir det inte bra köper väl Fiskrenset in fler. De har ju för övrigt fortfarande Johan Sundström på lönelistan med en jättelön trots att denne inte fått ens träna med laget senaste halvåret.
Kommentera