Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406180

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och nu meddelar Fiskrenset att de gör som de brukar när det inte fungerar för laget - köper! Nu är det Loui Eriksson som är klar för Fiskrenset. Formellt har ju denne ett jäkla imponerande CV med 613 poäng på 1 050 NHL-matcher. Men nu är han 37 år och omdömet om honom på senare år i NHL har varit sisådär samtidigt som han senaste 3 NHL-säsongerna bara haft 11 poäng och i snitt 43 matcher per säsong och senast i Arizona med -18 i plusminus.

Men blir det inte bra köper väl Fiskrenset in fler. De har ju för övrigt fortfarande Johan Sundström på lönelistan med en jättelön trots att denne inte fått ens träna med laget senaste halvåret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nu meddelar Fiskrenset att de gör som de brukar när det inte fungerar för laget - köper! Nu är det Loui Eriksson som är klar för Fiskrenset.
Formellt har ju denne ett jäkla imponerande CV med 613 poäng på 1 050 NHL-matcher. Men nu är han 37 år och omdömet om honom på senare år i NHL har varit sisådär.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De inser iallafall att de måste göra nåt när det 'inte fungerar'... Och pengar, det har de ju.
Han är i samma ålder som Limpan. Jag inbillar mig att även Luleå hade tagit in en spelare av Loui Erikssons kaliber, om vi hade fått möjlighet till det.


Sven.Savage: Och kan Fiskrenset, så kan Apan! Nu meddelar man att man åter köpt in Mazarinen. Mazarinen spelade ju för Apan i början av förra hösten och visades vara riktigt bra och en stark och tuff spelare som orädd gav sig in i slottet och framför motståndarmålet - en kvalitet som saknas hos Apan förutom kanske Per Lindholm - och på 15 matcher gjorde han 7 mål. Skulle han komma in nu och leverera som då blir han en rejäl förstärkning för Apan, helt klart.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Och när kommer våra förstärkningar ???
Jag anser att vi har ett ungefär lika stort behov utav det, som 'fiskrenset' och 'apan'.
På forwardssidan som det ju handlar om för vår del, är det ett absolut MÅSTE.
Åtminstone om man betänker att det som verkligen BETYDER NÅT, d v s slutspelet, är vad som tar vid efter att grundserien är avslutad.
Att börja nyrekrytera i slutet av Januari, känns desperat i överkant, det anser då jag.
Och skulle det bli nåt SÅ SENT, är det föga troligt att det blir något översvallande...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och kan Fiskrenset, så kan Apan! Nu meddelar man att man åter köpt in Mazarinen. Mazarinen spelade ju för Apan i början av förra hösten och visades vara riktigt bra och en stark och tuff spelare som orädd gav sig in i slottet och framför motståndarmålet - en kvalitet som saknas hos Apan förutom kanske Per Lindholm - och på 15 matcher gjorde han 7 mål.

Skulle han komma in nu och leverera som då blir han en rejäl förstärkning för Apan, helt klart.

Men efter de 15 matcherna skadade han axeln och spelade inte fler matcher Apan utan drog till laget Asiago i Italien med ett treårskontrakt, men där blev det 0 matcher. Nu har han iaf opererat axeln och menar själv att han är fit for fight.

Ja, det blir en chansning, men man förstår att Forssell prövar. Nu ska han först läkarundersöka axeln hos Apan innan kontraktet skrivs. Om Apan låter klubbläkare fru allmänläkaren stå för den undersökningen blir det pannkaka förstås. Man får hoppas att de tar hjälp från Ortopeden i Ume.

Intressant i vilket fall. En gludvärvning? Eller pannkaka?
Kommentera