Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406273

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ingen vet ju men jag tror att du har rätt där.

När det gäller Luleå kanske man tänker att det börjar luta mot att om det visar sig så svårt att hitta spelare på en riktigt hög nivå kan det blir en bättre lösning att sänka tröskeln en del och då kanske ha råd att plocka in flera varav några kanske visas fungera och förstärka oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Mikael Forsberg har idag meddelat att han lämnar uppdraget som huvudtränare och sportchef för LHF/MSSK och arbetet med att hitta en ersättare har redan påbörjats.

"- Jag har haft en fantastisk tid med Luleå Hockey/MSSK där det varit en ynnest att få jobba med ödmjuka och drivna idrottare av absolut världsklass. Det har varit tufft med dubbla roller som sportchef och tränare. Så jag har valt att ta hänsyn till min familj och då har vi fattat det här beslutet."

Bara att tacka Forsberg för fantastiska insatser under många år för vårt damlag och hoppas att det blir bra för honom och hans familj nu.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: När Skuggan pratade på årsmötet sade han som jag minns det att det ska in två nya spelare och att man sedan har kvar pengar för att förstärka där man ser ehov. Leo har vi i hamn så jag gissar att det kan komma in ett par till. Om Ponta får en lekkamrat är han definitivt en förstärkning, även om jag tror att man fortfarande letar efter nån på en högre hylla att värva innan den saken kan bli aktuell. Nu var ju det som NSD luskat i att han i princip är klar till nästa säsong så kanske helt andra man tar in innan fönstret stänger. Mycket möjligt att Ponta vill ge drömmen en hel säsong innan han ger upp.
Finns de som tror att Ponta inget är utan Limpan. Visst hade de en speciell kemi, men han har kvaliteter i passningsspelet, skottet och spelförståelsen, som jag tror skulle höja nivån i nån av topplinorna med Komarek eller Isac som lekkamrat t.ex.
Kommentera