Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406280

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: När Skuggan pratade på årsmötet sade han som jag minns det att det ska in två nya spelare och att man sedan har kvar pengar för att förstärka där man ser ehov. Leo har vi i hamn så jag gissar att det kan komma in ett par till. Om Ponta får en lekkamrat är han definitivt en förstärkning, även om jag tror att man fortfarande letar efter nån på en högre hylla att värva innan den saken kan bli aktuell. Nu var ju det som NSD luskat i att han i princip är klar till nästa säsong så kanske helt andra man tar in innan fönstret stänger. Mycket möjligt att Ponta vill ge drömmen en hel säsong innan han ger upp.
Finns de som tror att Ponta inget är utan Limpan. Visst hade de en speciell kemi, men han har kvaliteter i passningsspelet, skottet och spelförståelsen, som jag tror skulle höja nivån i nån av topplinorna med Komarek eller Isac som lekkamrat t.ex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, du har säkert rätt där. Ponta fick ju ett väldigt genombrott när han spelades in med Limpan, även om det blev tuffare i slutspelet när Warulfven satsade hårt fysiskt på honom. Någon-några säsonger ytterligare i Luleå kanske hade varit / kanske kommer att vara det som Gunnar honom bäst för att stabiliseras på hög nivå.

Årets silly har varit riktigt silly och man ser ju hur SHL-klubbar på senare tid gjort sig av med spelare till höger och vänster. Indikerande att de hetsats i silen att ta chanser utan att veta och det är ju inte riktigt Skuggans och Bulans stil, som brukar komma med mer genomtänkta rekryteringar. Fast samtidigt har ju sillen och post-sillyn utvecklats på ett sätt som få kunde anat. I det läge vi nu är kanske det t.o.m. kunde vara rimligt att kolla om det finns några tillgängliga spelare i Allsvenskan som kunde tänkas gå in och förstärka. En sådan hade ju varit Linusen Klasen förstås (vilket skulle varit en fantastisk fullträff) men det gick väl inte med hänsyn till hans familjesituation.
Kommentera