Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406284

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, du har säkert rätt där. Ponta fick ju ett väldigt genombrott när han spelades in med Limpan, även om det blev tuffare i slutspelet när Warulfven satsade hårt fysiskt på honom. Någon-några säsonger ytterligare i Luleå kanske hade varit / kanske kommer att vara det som Gunnar honom bäst för att stabiliseras på hög nivå.

Årets silly har varit riktigt silly och man ser ju hur SHL-klubbar på senare tid gjort sig av med spelare till höger och vänster. Indikerande att de hetsats i silen att ta chanser utan att veta och det är ju inte riktigt Skuggans och Bulans stil, som brukar komma med mer genomtänkta rekryteringar. Fast samtidigt har ju sillen och post-sillyn utvecklats på ett sätt som få kunde anat. I det läge vi nu är kanske det t.o.m. kunde vara rimligt att kolla om det finns några tillgängliga spelare i Allsvenskan som kunde tänkas gå in och förstärka. En sådan hade ju varit Linusen Klasen förstås (vilket skulle varit en fantastisk fullträff) men det gick väl inte med hänsyn till hans familjesituation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ponta var väl sjuk ett par matcher i finalserien och inte sig lik när han kom tillaka. En faktor som säkert bidrog till förlusten, även om Einar fick en lidnersk knäpp i samma serie.
Kommentera