Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406285

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ponta var väl sjuk ett par matcher i finalserien och inte sig lik när han kom tillaka. En faktor som säkert bidrog till förlusten, även om Einar fick en lidnersk knäpp i samma serie.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Bengt Lidner, tårarnas poet som bara blev 35 år. Betraktades som obildbar och hopplös av samtiden efter skolgången. Innan han började rimma loss på ett sätt som applåderas t.o.m. i det wermlömska landskap där dudelidutta lurade bakom varje mjölkpall. Numera finns ju talrika exempel på personer som under utbildning uppfattats som knepiga men i efterhand gjort succé vilket förstås illustrerat problemen med en skola som av nödvändighet inriktas på mellanskiktet med följd att vare sig de utan eller med stor talang får vad de behöver.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Möjligen kanske Red Wings fick kalla fötter i efterhand när de fick reda på vilken fruktansvärd buse Ponta var efter hans fruktansvärda överfall på Lasch som ledde till att situationsrumslärling "tvingades" rapportera honom till DIFiplinnämnden som stängde av honom i två matcher.

Att överfallet - snuddat Lasch visir varpå denne kastade sig omkull - var synnerligen brutalt får ju stöd eftersom en crosschecking över struphuvudet på Oscar Engsund när spelet var avblåst inte ens rapporterades av situationsrumslärlingen. Då inser man ju hur fruktansvärd kontakten med visiret måste ha varit.
Kommentera