Luleå HF

116550 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406288

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Möjligen kanske Red Wings fick kalla fötter i efterhand när de fick reda på vilken fruktansvärd buse Ponta var efter hans fruktansvärda överfall på Lasch som ledde till att situationsrumslärling "tvingades" rapportera honom till DIFiplinnämnden som stängde av honom i två matcher.

Att överfallet - snuddat Lasch visir varpå denne kastade sig omkull - var synnerligen brutalt får ju stöd eftersom en crosschecking över struphuvudet på Oscar Engsund när spelet var avblåst inte ens rapporterades av situationsrumslärlingen. Då inser man ju hur fruktansvärd kontakten med visiret måste ha varit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Möjligen kanske Red Wings fick kalla fötter i efterhand när de fick reda på vilken fruktansvärd buse Ponta var efter hans fruktansvärda överfall på Lasch som ledde till att situationsrumslärling "tvingades" rapportera honom till DIFiplinnämnden som stängde av honom i två matcher.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inte tror jag att Andreasson är överdrivet 'exalterad' över att spela ytterligare 71 matcher i 'jordbruksserien' over there, med '!Grand rapids Griffins'", som han nu förväntas göra. Han om någon, borde ju Luleå försöka få tillbaka, och det illa kvickt!!
Det knske t o m är realistiskt att det kan gå, iallafall på lån.
Kommentera