Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2406470

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Trist i vilket fall. Man undrar hur de löser detta. Både på kort och lång sikt. Man har väl Melinda Olsson i organisationen som tränare för div 1-laget. Kan hon vara ett namn att dra lasset för SDHL-laget resten av säsongen? Möte måndag morgon då man återsamlas efter att en stor del av laget varit på landslagsuppdrag. En comeack för Glader nästa säsong? Går ju inte lysande nere i Småland nu. Man hoppas att de reparerar detta så att man kan gå vidare och få till en fin säsongsavslutning och fortsatta framgångar framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Noterar att det finns supportrar som på fullaste allvar menar att intresset för årets lag har dalat långt under det möjligas nivå. Allt är ointressant p.g.a. en misslyckad silly är ingen ovanlig kommentar.
Jag är självfallet liksom de och många andra ivrig att veta om och när det dimper ner nån kanon. Inte kan jag säga att mitt intresse dalat för det. Intresset generellt har snarare maxats så att vi fyller Delfinen till bredden match efter match.
Kanske vådan av att diskutera med sig själv, triggas av ångesten i spegelbilden och tro att världen utanför den egna lilla bubblan reagerat likadant?
Nä mig knäcker inte denna silly. Jag hoppas och tror att vi är med länge i vår och att man får njuta många fina segrar för laget med de vackraste av färger.
Såg lite av gårdagens seger mot Tjeckien för Tre Kronor. Kul att få vara lite stolt över Ogges backspel och ser fram emot att få se en glimt av Lassi imorrn.
Substitut tills det är dags för att åter egga upp sig inför omstarten av SHL. Dalande intresse? Hur bär man sig åt och vilka krav har man då? Är Vårat gäng bara Vårat gäng om vi tar guld, alltid har de största stjärnorna och leder serien från start till slutspel?
Jisses
Kommentera