Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läget i matcherna:

• SHL Pölsan-Malmoe 2-0
• SDHL DaMooDoo-Luleå Hockey 1-0
• CHL Apan-Zürich 2-2

I SHL-matchen tar Malmoe utvisning på utvisning, trots att Nord som aldrig tar utvisningar, dömer, tillsammans med ex-Apan. I första PP sätter Pölsan 1-0, i nästa 2-0.

I SDHL-matchen har spetsspelaren Jennifer Wakefield satt 1-0 för DaMooDoo.

Och i CHL-matchen har Aporna utvisats 6 min, Zürich 11 minuter, varav ett matchstraff + 5 min efter att en swissare satt en ful och helt medveten rumptackling i huvudet på en låg kühnackl-apa, som fick lämna matchen med trolig hjärnskakning. Gissningsvis går man bananas nu - med rätta - bland supportrarna på apkraft, samt kräver - med orätt - att Apan ska ge fan i CHL i fortsättningen. Alla fyra målen gjorda under pågående PP varav Apan har gjort 2 pp-mål, medan Zürich gjort 1 pp-mål, samt ett mål i BP.