Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2411150

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Våra problem gäller special teams och det är vad vi behöver förstärka. Nu brukas påstås att Luleås box är extremt effektiv och visst tillhör vi de bästa lagen i boxspel. Man vi brukar faktiskt vara bättre än vi varit i år.

Men än större betydelse har vårt ej fungerande PP där vi är extremt svaga och bara Trottoarkanten är sämre än vi. Vad göra för att lösa denna gordiska knut, som förföljt Luleå i åratal förutom när vi haft någon av Linusarna Klasen och Omark? Får återkomma i den frågan.
----------------------------------------------------------------------------------------
Jaa, vad ska man säga??, förutom det att vi ALDRIG så länge jag kan minnas, har haft mer än MAX 1!! någorlunda hyfsad SNIPER i laget. Och är det så, med en s k gängse 'mellanmjölksoffensiv', där det är ungefär lika stor sannolikhet att vem som helst i princip, i offensiven, ska göra mål, då kan det i bland räcka fram till final, men det räcker Inte fram till Guldet.

Jag är inne på, och det har jag varit länge länge!!!, att det måste vara dags att tänka om, annars är det ganska svårt att verkligen hänge sig åt supporterskapet...

Att lätta klubben på plånboken, åtminstone ibland, och ev gå all in, som många andra klubbar gör, från och till. Det blir oftast resultatlöst, men ibland... så räcker det ÄNDA FRAM till den glorifierade Segersötman, som Luleå ALDRIG kommer att få åtnjuta, så länge som man inbillar sig att snåla och spara in på pengar, år efter år efter år efter år..., kommer att resultera i ANNAT..., än att den EMOTSEDDA framgången UTEBLIR..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Vad sägs om L-G Pettersson? Tore Öqvist? Fast det var ju en tid sedan...

Läser i Aftontrasan arr Abbotten är i USA och AHL och försöker hitta spelare. Rögletåkte ju på skada Dennis och nu ska Brithén och Zaar båda opereras, samtidigt som Röglet är nere bland strecken. Pressade, minst sagt.

"Enligt uppgifter till silly-surr vill Rögle gärna ha hem 26-årige Olofsson och är beredd att sträcka sig väldigt långt ekonomiskt. Vilket de måste göra om det ska bli aktuellt då den förre Oskarshamns-centern sitter med ett envägskontrakt värt hela 750 000 dollar."

På ett år betyder det månadslön på >600,000 kronor väl.

Verkar som att det kostar att landa de få spelare man kan leta upp nu. Mer än dubbelt i lön jämfört med vad Luleå betalar för någon spelare för närvarande.
Kommentera