Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2416633

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vilken härlig kille och hockeyspelare Oscar Engsund är! Intervjuas på vår hemsida inför matchen borta mot Apan ikväll och han är som vanligt ljuvlig att lyssna på med sin positiva energi.

Nu är det nog många som glömt det, men tänk att köpelaget Fiskrenset köpte unge Oscar från Oskars, och gav honom bara ett fåtal matcher när han råkade sätta en felaktig tackling på en motståndare. Med följd att Rogern helt obehärskat för att inte säga vidrigt elakt går ut i media och tar heder och ära av den unge Oscar som i Rogerns ögon närmast tycktes påminna om någon brunbyxad som öppnade Zyklon 5-burkar för ett drygt halvsekel sedan.

Skuggan och Bulan såg något annat i Oscar och plockade direkt över honom till Luleå. Och resten är en saga. Tack för det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser en intervju med Juhani Tyrväinen där denne tydligt förnekar att han har axelproblem numera, men han däremot förklarar att han håller lite inne på det fysiska spelet för att undvika utvisningar.

Det tycks stämma in på Komarov också, som faktiskt inte har en enda utvisning efter 21 matcher för Luleå Hockey.

Hmm. Visst har man saknat lite mer fysiskt spel från dessa båda herrar, men om planen är den att undvika att hamna under luppen på zebrorna, för att sedan i slutspelet när nivån höjs plocka fram betydligt mer fysiskt och tufft spel så må det vara hänt. Den där strategien fick ju Warulfven att spöa Apan, Röglet och Luleå och sno gludet i våras.

Fast...när det gäller att möta Apan hoppas vi våra finländare gör ett undantag. Som Oscar Engsund säger "seriematcherna mot Apan är som slutspelsmatcher. Sådana matcher gillar man att spela."
Kommentera