Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2416646

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser en intervju med Juhani Tyrväinen där denne tydligt förnekar att han har axelproblem numera, men han däremot förklarar att han håller lite inne på det fysiska spelet för att undvika utvisningar.

Det tycks stämma in på Komarov också, som faktiskt inte har en enda utvisning efter 21 matcher för Luleå Hockey.

Hmm. Visst har man saknat lite mer fysiskt spel från dessa båda herrar, men om planen är den att undvika att hamna under luppen på zebrorna, för att sedan i slutspelet när nivån höjs plocka fram betydligt mer fysiskt och tufft spel så må det vara hänt. Den där strategien fick ju Warulfven att spöa Apan, Röglet och Luleå och sno gludet i våras.

Fast...när det gäller att möta Apan hoppas vi våra finländare gör ett undantag. Som Oscar Engsund säger "seriematcherna mot Apan är som slutspelsmatcher. Sådana matcher gillar man att spela."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kul intervju av Robban med Mario på vår officiella hemsida. Det märks att Mario spelat utomlands många år nu eftersom han inleder svar på frågor med "Jo, men..." fast han får väl lära sig hockeysnackiska han också;-)

Känns också fint att se att han är beredd att ge tänder för laget, en nödvändig inställning när man ska möta ett lag vars klubbor frekvent användes för att crosschecka motståndare i ansiktet senast de spelade:-)
Kommentera