Luleå HF

116549 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2417988

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power: He he, jo det namnet var fint och passande också. Tror det var en natt då innan skulle möta dem hemma i Delfinen och supportergänget som kallade sig wolfpack var på väg upp i bussar varpå diskussionerna om hur vi skulle bemöta dem flödade på vår gamla hemsida.

Då, plötsligt, meddelar meddelar någon - och det är mitt i natten - vargynglen är redan här! Denne hade upptäckt bussarna i Måttsund, där de stannat för kisspaus och hela gänget stod där och ylade mot månen. *ryyyyyysa* Vi såg framför oss hur de likt djävulens warulfvar anlände och hotade hus och liv och lem för rättrogna norrbottningar och skräckens förlamande täckte la sig som en kall sordin över oss alla. Bevara oss för warulfven, tänkte man, och det smittade av sig.

När de sedan ungefär fyrtio matcher i rad mot oss tog ledningen med 3-2 och sedan styrde oss bort från alla chanser till kvittering insåg man att de var något som icke var av denna världen vilket bara kunde förklaras av att...

Warulfven är Warulfven
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, så var det där med att Apan i tredje period och ställningen 2-2 "fixade" sig ett PP 5 mot 4 bara för att strax efteråt lyckas få också 5 mot 3 när swin-gerli vrålade efter en lätt sudd av klubblad.

Vi har bilderna 1-4 nedan. Kuläckel jagar puck och vid en snabb snedblick upptäcker han att Shinnimin kommer, varpå han "snyggt" kastar sig omkull.

Shinnimin drog omkull honom, vrålar "kommentatorn". Men efter repris är han och Wikegård eniga om att det "var definitivt ingen utvisning, bara att kuläckel tappade skäret".

Den nedersta bilden visar hur det började, egentligen, några sekunder innan. Swingerli som ska teka, viskar till Kuläckel att "jag slår pucken snett framåt, så kan du sticka med den, blir jagad och så fort du känner kontakt, så ... "die Beine verschwinden!"

I nästa inlägg ovan ser vi reprisen ur annan vinkel för att beundra kuläckels teknik som fick swin-gerli att jubla på isen och Fläskberget att jubla på läktaren: Det är mina pojkar det, vet att fuska om det behövs!
Kommentera