Luleå HF

116347 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2421543

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Inte bara jag, Skugga, Engman och en massa klubbledare som missbedömde spelarmarknaden i somras/höstas.
Sanny skriver om läget för spetsvärvarjagande GM runt om i hockeyvärlden.
Med detta i backspegeln, får man ändå anse att Luleås värvningar av Sallinen och Kempe var rätt unika.
Hoppas för övrigt att vi får se ett stabilare Lule ikväll, att Super-Mario tar ytterligare steg mot den spelare han kan vara och att några andra kliver fram när Tyrre ligger hemma och slickar okända sår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Det är mer troligt man faller tillbaka till var spelet var i SHL än det man hade i CHL som är mer öppnare, Så långa förhoppningar har man allt kan eg bli bättre fast jag tror att övertron är större än den ska vara!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, läste också Sanny och bra sammanfattat läge (den som inte redan gjort det - läs Sanny på pyts länk!). Att fler än de flesta trott stannade i KHL (inte svenskar) och nu detsamma för AHL. I kombination med att Schweiz sög upp betydligt fler än tidigare. I backspegeln kanske Luleå kunde ha plockat in någon bra spelare om man varit tidigare ute/varit beredda betala mer men det hade bland annat krävts att man förstått hur det skulle utvecklas på marknaden till skillnad från de flesta andra. Det tycker man ska accepteras utan att gå bananas.

Lyckat valt av Skuggan och de andra nu och bara att acceptera att det kommer att ta lite tid att se hur det blir och nu får man ha is i magen bara.

Blir redan kul att se hur det kan fungera ikväll! Mycket mer spännande än när man hela novemberlunken kunde copy-paste laguppställningarna:-)
Kommentera