Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2421576

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Det är mer troligt man faller tillbaka till var spelet var i SHL än det man hade i CHL som är mer öppnare, Så långa förhoppningar har man allt kan eg bli bättre fast jag tror att övertron är större än den ska vara!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Jo, som det nu ser ut kommer nog Läjkers, kanske i konkurrens med Apan och Warulfven, möjligt något ytterligare lag att få längsta säsongerna i år och vi får nog vara beredda att vi själva får en lite mellansäsong och glädjas åt att inte hotas av streckstrider och kvalrysare. Vilket Lassi och Bulanhockeyns spel utan puck garanterar. Så låt oss avstå säväl över- som undertro och mer realistiskt se an varje match och följa vad förändringarna av laget kan komma att leda till:-)

När det gäller zebror är det ju numera fördelaktigt för Luleå med zebror som inte tar många utvisningar, men TrottoarKantens IF tycks ju vara sämre än vi i special teams både som Box och - faktiskt - PP så man kanske ska tänka annorlunda för kvällens match faktiskt. Fast spökutvisningar slipper vi gärna.
Kommentera