Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2422456

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och en glimt på tabellen, baserad på PPM.

Vi har en tydlig toppkvintett som ryckt samt Öret och Trottoaren som vill hänga på men är klart efter.

Och så består nedre halvan av en brungul sörja där Luleå nu etablerat sig just ovan strecken och kan sjunka lägre bland och under streck innan vi kommer upp ur vår nuvarande formgrop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Det går inte precis jättebra för Luleå just nu.

Är det då GM:s fel eller tränarnas fel eller spelarnas fel, eller en kombination? Eller ingens ”fel”?

Och ska vi då koncentrera oss på att stödja vår klubb och vårt lag? Eller ska vi peka ut ansvariga för att vi har problem och vad som eventuellt kan göras för att lösa problemen?

Hockey ÄR känslor och man riskerar gärna att ta ställning som fanns det bara svart eller vitt, även om verkligheten ibland är mer komplicerad än så. Vore intressant om folk fick i uppdrag att tala för den andra sidan och vice versa.

Nå, i vilket fall viktigt att hålla sig till saken genom att försöka använda fakta och lägga fram stöd för relevanta bedömningar, samt välja att ta upp det någon lägger fram snarare än den som lägger fram det hela förstås. Med detta sagt ska man förstås ändå ha möjlighet att säga det man vill med kraft, fast med omdöme. Vi förutsätts ju ändå i grund och botten vara helt överens om vår kärlek till Luleå Hockey.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tänkte inte skriva nåt. Tänker inte käfta med nån här heller om nån tänker att dom ska trycka ner nåt i halsen på mig. Les på loosermentaliteten bland een del fans. Man är ju van efter alla år som Luleåsupporter att ta törnar emellanåt. Nu har vi en lång dipp igen. Som vanligt tjatar en del om att Bulan är sönderläst, inte har spelarna med sig eller att GM ska skickas.
Den som lyssnar på spelarna fattar att dom är helt med på noterna hur vi ska spela. Man har helt enkelt ett jävla dåligt självfförtroende nu. Sen har det varit hattigt på slutet med spelare in, spelare ut, några borta till och från och en sliten Lassi plus en ny väktare som blandar och ger.
Nä jag tror inte på några mirakelmediciner eller palatsrevolutioner. Jag står upp för laget och klubben och tror att dom örjar vändningen på lördag. Vi har väl i och för sig ingen lysande statistik på vinster när vi hyllar nån av våra egna (inga belägg men mitt minne blinkar varning för såna matcher). Så kanske kämpigt på lördag igen. Men vända kommer det göra.
Nå.
Vi har haft dippar förr och det har vi lyckats vända. Jag är övertygad om att man hittar tillbaka till sitt spel och att det ser annorlunda ut om ett tag.
Blir mest besviken nu och lider med spelarna.
Undrar hur fan dom tänkte på läktaren som satte upp den jävla banderollen förresten? Går jag på match försöker jag att höras så aatt spelarna ska känna att dom har stöd. Idiotiskt tilltag får jag säga.
Nu hoppas vi på en fin "vinterkampanj".
Nu deppar jag vidare men på lördag är det glömt och man tror på seger igen.
Kommentera