Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2422759

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Rogern raaaasar i media:

"– Här har jag ett regelförslag som jag har drivit ett tag: Ligger man kvar – då spelar man inte något mer i den matchen. För det där är ett sätt att spela ut domarna på som jag inte tycker om. Att det ska bli utvisning så fort en spelare ligger kvar... då dömer man bara på konsekvens och ingenting på handling. En av sakerna jag har älskat med hockeyn i alla år är att man som spelare tar sig till båset. Det är fair play, säger Rönnberg."

Det handlar om att Fiskrensets Lasu tackade Oskars Suomela som blev liggande på isen, men sedan spelade nästa byte i PP sedan Lasu visats ut 2 min för "Illegal check to the head". Lasu rapporterades också till DIFiplinnämnden som idag valde att inte stänga av Lasu.

Ja, vad säger man? Visst är det bra att tränare säger ifrån när de ser felaktigheter.

Men hur kan man ha mage att raaaaasa för detta, när samme Roger i senaste slutspelet höll käften efter att Luleås Pontus Andreasson först fått matchstraff och sedan stängts av två matcher efter att ha nuddat visiret på Lasch, som blev länge liggande, bara för att hoppa upp och spela i nästa byte i PP?

Samme Roger som för övrigt vanligen besvarat frågor om händelser där brutalspel av Fiskrenset lyfts upp med orden "jag missade tyvärr den situationen".

Nej, jag har inte missat Bulans bedömningar av två identiska situationer där a) Luleåspelare tacklar motståndare i rygg mot sarg, samt b) Luleåspelare är den som blir tacklad. Men det tror jag bara var Bulan som hade roligt och skojade.

Har en litet förslag till Rogern. Skärp dig! Om du ska bli tagen på allvar.
Kommentera