Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424711

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu påstår sanny/mädhöken att Emil Larsson blir kvar hos öret. De rykten som spreds om att Emil drar till Luleå "om 10 mån" skakade tydligen om Öret, som hade god kännedom om vad sådant kan leda till. Eftersom Gangsteröret kört en sådan fuling mot Luleå för att sno till sig Kovacs och Larsson och lyckades få den ene nästan ett år i förväg trots gällande kontrakt. Men det slutade förstås med att de själva tappade spetsen och hastigt och lustigt sparkades ur slutspelet i våras redan i kvarten. Efter DicPicGate.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fakta?

Tycker att det oftast är intressant att ta fram fakta och utgå från sådana för att tolka verkligheten. Till skillnad från obygden där man har en lite annorlunda inställning i form av att tiga ihjäl för Apan negativa fakta, medan man starkt lyft fram för Apan positiva påståenden hämtade från anonyma ryktesspridare och tyckare.

Här lite intressant fakta att tycka till om. Kollade upp matchtrådar på ett inofficiellt Forum för Luleåsupportrar, mer specifikt hur många sidor med kommentarer som genererades för olika matcher.

Finalmatcherna mot Warulfven i våras genererade fler kommentarer än matchen Läjkers - Luleå 7-2 nyligen bara för en minoritet för matcherna.

Men Luleå-Malmet 4-0 genererade inte ens hälften så många kommentarer som Läjkersmatchen.

Där har vi fakta och plats för synpunkter.

En positiv tolkning kunde kanske vara att "hälsan tiger still".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Dramalamat om Engsunds öl till landslagsjanne rullar på.

Jag presenterade ju tidigare ett antal bilder på ölflaskor, men kan nu redovisa en bild där man tydligt kan konstatera att det handlar om en burk och inte en flaska.

Vidare kan man konstatera att den förgyllda översta delen av landslagsjannes favoritöl inte stämmer med den pilsnergröna översta delen av vare sig S eller en annan riktigt god pilsner, Urquell.

Men - nedersta bilden visar den Pilsner Urquell som saluförs i Finland av Alko - och den misstänkte gärningsmannen Engsund har nyligen haft kontakt med i Finland boende hockeyspelare i Jukurit. Kan det handla om en beställning den vägen? Eller kan närheten bilvägen Luleå-Torneå ha relevans i sammanhanget?

Det vet vi inte. Men vi vet att mysteriet fortsätter. Spänningen är olidlig.
Kommentera