Luleå HF

116300 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424772

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fakta?

Tycker att det oftast är intressant att ta fram fakta och utgå från sådana för att tolka verkligheten. Till skillnad från obygden där man har en lite annorlunda inställning i form av att tiga ihjäl för Apan negativa fakta, medan man starkt lyft fram för Apan positiva påståenden hämtade från anonyma ryktesspridare och tyckare.

Här lite intressant fakta att tycka till om. Kollade upp matchtrådar på ett inofficiellt Forum för Luleåsupportrar, mer specifikt hur många sidor med kommentarer som genererades för olika matcher.

Finalmatcherna mot Warulfven i våras genererade fler kommentarer än matchen Läjkers - Luleå 7-2 nyligen bara för en minoritet för matcherna.

Men Luleå-Malmet 4-0 genererade inte ens hälften så många kommentarer som Läjkersmatchen.

Där har vi fakta och plats för synpunkter.

En positiv tolkning kunde kanske vara att "hälsan tiger still".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Var i Sverige är hockeyintresset störst?

Vi presenterar två figurer. Den med blå kolumner visar genomsnittligt antal åskådare per match. Men man kan förstås inte fylla en arena med fler människor än arenan rymmer, så i figuren med orange kolumner visas genomsnittligt % beläggning.

*det är de officiella siffrorna som redovisas och således har ingen korrektion skett för de 1-2 000 tomma stolar som Apan myglar in eftersom dopingkommunen betalar för dem trots att ingen sitter på de platserna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ang antalet kommentarer i matchtrådar....
Jag kommenterar sällan under match för jag vill se den. Har lagt nån kommentar i paus här nån gång. Här är ju oftast mer sansat än på andra håll som Fb och i ett annat supporterforum. Det tar en himla massa energi att läsa där eller på Fb eftersom jag tycker att kommentarerna är antingen intetsägande eller onyanserat gnälliga. Därav fler när det går illa, tror jag. På temat vi är sönderlästa/behöver spets/AS här kommer vi/avgå alla/skeppa spelare osv.
Mår ändå dåligt av att vi gör en dålig match eller har en förluststrike, så under de tillfällena undviker jag helst forum öht.
Kommentera