Luleå HF

116303 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2424791

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ang antalet kommentarer i matchtrådar....
Jag kommenterar sällan under match för jag vill se den. Har lagt nån kommentar i paus här nån gång. Här är ju oftast mer sansat än på andra håll som Fb och i ett annat supporterforum. Det tar en himla massa energi att läsa där eller på Fb eftersom jag tycker att kommentarerna är antingen intetsägande eller onyanserat gnälliga. Därav fler när det går illa, tror jag. På temat vi är sönderlästa/behöver spets/AS här kommer vi/avgå alla/skeppa spelare osv.
Mår ändå dåligt av att vi gör en dålig match eller har en förluststrike, så under de tillfällena undviker jag helst forum öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, man behöver koncentrera sig. Själv brukar jag i första hand titta på matchen, men har också planket och några andra sidor uppe på annan monitor, där jag ibland skriver kommentarer. Och tinar jag inte på planket eller tangentbordet utan skriver blint och tidigare blev det mer tyrckfel än text. Numera använder jag som regel fåtölj där jag styr benstöd och rygg och därför mer eller mindre ligger när jag kollar match och annat, med tangentbordet på invikbar platta över låren. Lite knepigt att skriva så, visserligen utan att se tangentbordet men det gör jag inte annars ändå, men i konstig position. Numera ställer jag ryggstödet mer uppe för att inte BARA skriva tryckfel.

Riktigt som du skriver. En tolkning kan vara att det finns en andel skribenter som föredrar att kritisera och därför är mest aktiva när det är upplagt för att gnälla.

Man kan faktiskt finna ganska olika stil som dominerar på olika forum, för olika lag och olika säsonger. Ta t ex Timrets sida här på snacket som domineras av massor av positiv kritik lagd av folk som ser halvfulla glas. Pölsans sida också intensiv men liiiite annorlunda till karaktär. Helt annorlunda finner man på apsidor där inläggen är få och i stort sett alltid från halvtomma glasskribenter, avbrutet av enstaka inlägg av typen "Froza Apan, SM-glud!"
Kommentera