Luleå HF

116535 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2425682

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det där med BYGDENS LAG de ordern kan du ens ta i din mun!!!!! Ni och de andra botten lagen HV71 OSKARSHAMN med 10 importspelare (inget bra val) Vi med Svenska spelare ligger i toppen genomgående 8 J 20 varje match i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: "Det där med BYGDENS LAG de ordern kan du ens ta i din mun!!!!!..."

Nej, det har du rätt i. Inte utan att kräkas.

Ja, det jävla skitsnacket. Obygden definieras av sekten som Skellefteå kommun som "råkar" utgöras av halva landskapet Västerbotten, med ett avstånd mellan obygdens olika delar på upp till 14 mil!

Medan sektäcklen förklarar Luleå som köpelag, eftersom spelare några få mil bort till Luleå, t ex Boden, Luleå, Älvsbyn, Kalix (1-4 mil utanför kommungränsen för Luleås jämförelsevis lilla kommun) inte "godkänns" som sektäcklen definierar saken. Ja, inte ens olika stadsdelar av Luleå är OK enligt sekten, ALLA ska vara födda i stadshuset? Korkskallar.

Den här geografiska diskussionen är rena rama inavelsdravlet av sekten för att förhäva sig själv. En viktigare diskussion i sammanhanget gäller hur Apan fällts för kränkande särbehandling av pojkar de lovat att ta hand om, om de flyttar till Apan. USCH!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Sekten beslutade för drygt tjugo år sedan att majoriteten av spelarna ska komma från blygden, och sedan dess har sekten kört hitte-på-matematik för att räkna fram sådana resultat. Sekten har ju i många år haft en förkärlek för att sno andra lags talanger framför allt från BurkÖlen och Norrbotten genom att belägra pojkar ned i 12-årsåldern med telefonsamtal Komse, komse, komse..för att sedan kalla dessa för spelare från obygden. Medan sådana som Fläskberget, highsticking Lindström, Gustaf Lindvall med flera utbildade av andra klubbar mirakulöst konverterade till egna produkter från obygden även de.

Men all sådan fakta har du alltså missat?

(Färdig pratat om detta ämne. = eftersom jag har så ini helvitte fel tystar vi diskussionen, annars kan det ju komma att handla om fakta i stället för obygdens hitte-på).
Kommentera