Luleå HF

116534 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2425700

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: "Det där med BYGDENS LAG de ordern kan du ens ta i din mun!!!!!..."

Nej, det har du rätt i. Inte utan att kräkas.

Ja, det jävla skitsnacket. Obygden definieras av sekten som Skellefteå kommun som "råkar" utgöras av halva landskapet Västerbotten, med ett avstånd mellan obygdens olika delar på upp till 14 mil!

Medan sektäcklen förklarar Luleå som köpelag, eftersom spelare några få mil bort till Luleå, t ex Boden, Luleå, Älvsbyn, Kalix (1-4 mil utanför kommungränsen för Luleås jämförelsevis lilla kommun) inte "godkänns" som sektäcklen definierar saken. Ja, inte ens olika stadsdelar av Luleå är OK enligt sekten, ALLA ska vara födda i stadshuset? Korkskallar.

Den här geografiska diskussionen är rena rama inavelsdravlet av sekten för att förhäva sig själv. En viktigare diskussion i sammanhanget gäller hur Apan fällts för kränkande särbehandling av pojkar de lovat att ta hand om, om de flyttar till Apan. USCH!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Givetvis kommer vi titta på talanger utanför staan fortsättningsvis också. Vår bygd sträcker sig långt in på Norbottnisk territorium, det är sen gammalt. Det är faktiskt där det är lättast vilket Axel Sandin Pellikas pappa bäst uttryckte när han blev intervjuad i Cmore häromdagen. Nått i stil med att "Det räcker med vanlig hövlighet".

Hur många Norrbottningar har vi inte gett chansen att ta kliv till ligor större än SHL. En av bygdens pojkar från Norrbotten har ju lyckats så bra att han fick visa upp Stanly cup pokalen hos sin moderklubb vilket vi alla hockyälskare gläds åt.
Kommentera