Luleå HF

116535 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2425767

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Inte deppig alls. Senaste säsongen en fantastisk bedrift av våra ståldamer som visade sig starkast när det gällde och återigen blev svenska mästare. Våra stålmän var i stort sett lika bra och nådde game seven senare delen av tredje perioden av finalen om SM innan Warulfven lyckades vinna. Men intresset för hockeyn i Luleå slog alla rekord och vi hade t.o.m. fullsatt i Delfinen - när vi spelade bortamatch.

I år en lite jobbigare säsong men efter motlut känns det som att vi är på väg uppåt igen och det är trevligt.

Ja, synd att ni inte tog er till semi i CHL men det har ni ju bara gjort en gång och fick då stryk av Luleå förstås. Men det hade varit bra med en semifinal inom bussavstånd. Dessutom hade ni ju i så fall lurat Fiskrenset på en halv miljon i prispengar och det är alltid bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så applåderar vi Röglet som nu förklarat att deras satsning på damhockey kommer igång.

Sedan sponsorerna nu tvingat fram detsamma hos Fiskrenset, som varit mer kända för nedvärderande behandling av kvinnor och minoriteter, samt hos Apan, som skämt ut sig genom att tidigare lägga ned sitt damhockeylag, väntar vi bara på att Läjkers ska skärpa sig och rättvist behandla halva befolkningen i stället för att spara pengar för att köpa in köpespelare innan deadline: för övrigt kommer samtliga SHL-lag att ha även damhockey på programmet. Även om bara ett mindre antal av klubbarna har en seriös satsning.
Kommentera