Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2427005

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
mattias - 74: Vad? Vi har ju ansett att Öret varit Luleås bogey team, kan ni bara sno örena av oss? Fast om det betyder att Öret gör det till en vana att torska i stället för att vinna mot oss, är det OK. Eller kan Öret vara bogey team för flera lag? ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu skrivs det om att domare byts ut efter dåliga insatser. Riktiga AIK ansåg att en domare varit kass i en match och att de inte ville se den döma gnaget i en kommande match. Så han möts ut.

Domarkoordinatorn på förbundet erkänner inte utan drar till med det vanliga skitsnacket "Uppgifterna från tidigare i veckan är korrekta, men domartillsättningen har uppdaterats på flera matcher sen dess. Vi gör ofta förändringar i domartillsättningen för att ge de bästa förutsättningarna för domarna och lagen genom att så långt det är möjligt ha rätt domare på rätt match".

Då vill man bara säga:
Tala sanning, den består.
Sommar, vinter, höst och vår.
Den går hem i alla väder
och bär alltid söndagskläder.

Varför inte bara säga "Ja, han var skitkass, han kan vi inte skicka igen"?

Och, nej. Tyvärr. Det gällde innebandy och inte hockey. Även om man skulle önska se samma åtgärder inom hockeyn. Men skulle Luleå slippa de domare som vi ansett inte hållit måttet i våra matcher skulle vi väl snart vara utan domare? Åtminstone tror jag utomstående skulle tänka så eftersom vi "alltid skäller på domare".

Det vill jag inte hålla med om. Vi skäller på spelare i motståndarlagen också. Som Brendan....jag menar som ful-Joel och fusk-swin-gerli.
Kommentera