Luleå HF

116518 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2427530

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Tack, fast om det är korrekt vet jag inte, iaf inte under match;-) Får erkänna att jag visserligen hade matchen på men parallellt var upptagen med annat vilket gjorde att jag fick en rätt hacking bild av matchen. Tycker att zebrorna ex-apspelare Nordlöf och Mikaelholm, mest känd för spökutvisningen då tvenne warulfvar kolliderade varpå holm visade ut en oskyldig lulespelare, gjorde det man väntat: tog knepiga utvisningar och kompenserade vilket gjorde det svårare för lagen att spela hockey.

Sammantaget var det Warulfven som jobbade hårt och hade mer puck som man ville ha in bakom Lassi, men Luleås försvar jobbade intensivt för att hindra detta och Lassi var rejält på hugget och knep duktigt de skott som ulfvarne trots allt tog fram. Framför allt lyckades vi stå emot i de många boxspel vi hamnade i. Ju längre matchen pågick med 0-0 desto mer irriterande för Ulfven och Luleås färre men dock återkommande spel i er zon kom att hota. När Luleå så i tredje i PP tog ledningen med 0-1 sedan Connolly slagit ett hårt pass in i slottet där Komarov direktstyrde in pucken, blev det allt mer giftigt fast trots att Ulfvarne jobbade på lyckades Luleå rida ut stormen.

Ett roligt minne från matchen nedan.
1. Skott av Ulfven på Lassi som kniper pucken. Hela tre ulfvar framför honom för att försöka skymma/styra, peta in returer.
2. Engsund tycker det är för många ulvar mot Lassi där så helt sonika slänger han omkull en av dem.
3. Då rusar fler spelare från båda lagen till och det blir en sorts allmänbrottning där alla sliter i alla.
4. 98 kg Ulfv, Remi Elle, agerar imponerande med en arm runt halsen på Connolly, en annan arm runt halsen på Shinnimin och nyper åt och har de båda i ett järngrepp.
5. Connolly accepterar faktum, men inte Shinnimin som vrider sig och kränger och då slänger Elle Shinnimin i isen.

Zebrorna är förstås helt borta men tänker att Shinnimin kan man alltid visa ut, vi påstår att det var roughing av honom. Men vi behöver köra dubbelutvisning så de tar till Elle, Belle, Bi, och så kör de en roughing på Nygård också.

Känns som en situation som väl sammanfattar matchen i sin helhet; ulven trycker på mot mål, lassi säker, Luleå jobbar i försvaret, zebrorna killgissar.

Tycker nog att era gubbar jobbade bra som fan för att vinna, trots viktiga spelare borta, å andra sidan saknade vi Tyrre, Honka och Kempe.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Någon från Färjestads fans hade visst slagit en Luleå supporter så han hamnde på Karlstads Sjukhus, Känns lite som folk inte vet vad som är vad spekuleras det är folk från Bryggeriet som gjort detta...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Tack för målande beskrivning
Tar 0-1 alla dagar i veckan jämfört med 0-8 som ifjol som sedan slutade som vi alla minns (eller inte minns)

Men kan inte förneka att jag ser fram emot januari och återkomst av giganten Lennström och klippan Wikstrand troligen också Ejdsell och kapten Linus och (mindre) troligt målskytt Björklund

Gott slut på er, snart checkar jag ut och beger mig mot solen
Kommentera